leaves.jpg

Ympäristöstrategia

Tiesitkö, että palvelinkoneet ja konesalit vievät arviolta 4% kaikesta maailmassa tuotetusta sähköstä? Suurin osa tästä sähköstä tuotetaan uusiutumattomilla energialähteillä, jotka joko lisäävät hiilidioksidikuormaa ja aiheuttavat suoraan ilmaston lämpenemistä tai aiheuttavat tuhansia vuosia kestävät jäteongelmat. Neljä prosenttia ei kuulosta paljolta mutta se vastaa 20 ydinvoimalan vuosittaista energiantuotantoa.

Me haluamme tehdä asiat hieman toisin ja koetamme parhaamme mukaan vähentää maapallolle aiheuttamaamme kuormitusta. Emme voi palata takaisin kivikaudelle ja lopettaa Internetin ja tietotekniikan käyttöä, mutta onneksi voimme tehdä edes jotain.

 

Neutralointi

Puolet neutralointiin sijoittamistamme varoista ohjataan uusiutuvien energialähteiden tutkimiseen ja lopuilla yhteistyökumppanimme istuttavat uusia puita jotka sitovat ilmasta hiilidioksidia. Pitkän aikavälin tavoitteemme on päästä tilanteeseen jossa aivan kaikki käyttämämme energia on uusiutuvaa eikä meidän tarvitse käyttää ulkoista neutralointipalvelua.

Jos haluat olla mukana luomassa vihreämpää tulevaisuutta – tervetuloa asiakkaaksemme. Samalla kerrot asiakkaillesi greenhosted-sertifikaatin avulla kantavasi vastuuta maailmamme kehityksestä.

Voit kysyä lisätietoja vihreästä normista asiakaspalvelustamme. Kerromme mielellämme lisää!